Home > Vertaalde blogs > 01-11-2007

01-11-2007


Hey iedereen,

Wow, waar te te beginnen.  Nickelodeon stuurde me naar de allereerstee Keus van Duitse en Toekenning van de Britse Jonge geitjes in Oktober. Controleer sommige pics op mijn Pagina van de Foto van het Vermaak.  Ik reiste met Josh pik van Drake en Josh en wij hadden een ontploffing! Hij is hysterical en een grote kerel, het was ooit de beste het werkreis! Toont Vrijgegeven gewonnen beste TV van Ned in Duitsland en Drake en Josh gewonnen toont best in het UK zodat kwamen wij allebei naar huis winnaars en absoluut overweldigd door de ongelooflijke ventilators in zowel Dusseldorf als Londen. Ik heb coveted oranje blimpzitting op mijn piano in mijn woonkamer. Weinig bekend feit, het is kaleidoscope en weegt a lot more dan u het zou moeten denkt. De vrienden haakten ons omhoog met een binnenreis van Abbey Weg vast terwijl wij in Londen waren en ik droom nu van me er op  een dag te registreren. Ik werk als een gek bij mede-schrijft manifestatieliederen voor mijn debuutalbum. De schrijvers en de producenten ik werk met zijn al zo kou en creatief en het is een reusachtige het leren ervaring geweest. Kan niet op u allen wachten om het album in 2008 te horen en hopelijk uit te komen me zien presteren als en wanneer ik op reis ga.

Ik ben gefilmd in Puerto Rico in September, Kerstmis in Paradijs, dat de lucht op het Leven op Zaterdag, 15 Dec. bij 9pm kanaliseert. Het is een tearjerker met een gelukkig einde, hey krijg ik het meisje, zodat was ik gelukkig. U kunt naar http://www.lifetimetv.com en outtakes van movie, met inbegrip van een blooper van mijn liefdebelang zien, die door Josie Lopez wordt gespeeld, en I gaan die een hernieuwde opname van onze op-luchtkus vergt. Het landschap kijkt zo mooi, maar u kunt vertellen hoe heet het door de lagen van zweet op mijn gezicht was. Mijn kleine broer werd gespeeld door Kenton Duty, en wij hadden pret dodende tijd toen niet film het spelen schaak en het zwemmen samen met zijn papa Jeff.   Charlotte Ross speelde mijn movie mom. Movie van Josie de papa wordt gespeeld door Colin Ferguson, van FI van Sc.i Eureka en een waar partijdier, en toon haar weinig zuster is Aria Wallace, van de TVmovie van de Jager Roxy reeks.   Ik hoop u het controleert, is het mijn eerste nietcomedic rol in oud. Zie één of andere gietvorm pics op mijn pagina van de Foto van het Vermaak. Terwijl in Puerto Rico ik met mijn familie naar het regenwoud ging, niet te verre van de toevlucht waar wij filmed. U beklimt onderaan 1000 stappen om aan een brug bij de basis van deze reusachtige waterval te krijgen, was het zo koel. Wij allen beklommen uit in de stroom op de rotsen en kregen doorweken op een werkelijk hete dag nat. Absoluut eens binnen een levenervaring.

In Oktober filmed ik een koele nieuwe promo toon met Lelie Collins genoemd Rolling met Lelie voor Nickelodeon. Zij begeleidde me rond Hollywood in een limo voor de dag. Ons eerste einde was Guitar Centrum op de Boulevard van de Zonsondergang. Ik kreeg om sommige zoete guitars in het achterkamertje, drool uit te proberen over sommige werkelijk dure degenen, en de koele mensen te ontmoeten die daar werken. Daarna hielden wij bij de opnamestudio op van Dan James en Leah Haywood zodat kon ik vocals voor een lied beëindigen wij aan werkten. Niet zeker wanneer promo zal luchten maar hoopt vangt u het. De lelie was gezamenlijk organiseert op de competities van Slimeball van Nickelodeon deze zomer en altijd pret om te hangen met.

Het eerste weekend van November, mijn papa en ik ging naar Pennsylvania voor de de voetbalreis van een jongen. Wij gingen naar het de voetbalspel van de Staat Penn (Alma van mijn ouder mater) in de Universiteit van de Staat op Zaterdag (zij wonnen) en een spel van de Adelaars van Philadelphia in Linc op Zondag nacht. Natuurlijk roomden de cowboys van Dallas hen af, maar wij bleven voor laatste boo zoals alle goede ventilators van Adelaars. At sommige ontzagwekkende cheesesteaks in Geno en kreeg om de familie van mijn papa te zien, die allen van het gebied Norristown zijn.  

Ik nam ook aan de Macht van de Verscheidenheid van de Jeugd fundraiser in Oktober deel ten goede komend St. Jude het onderzoek aan Ziekenhuis bij backlot bij Universele studio’s. Ik was de uiteindelijke kampioen op trikeracetrack, en sprak zelfs mijn pals Emma Roberts en Ashley Benson in een gaande overlapping tegen me. Controleer een paar pics op mijn de fotopagina van het Vermaak. Marlo Thomas en haar broer moesten daar deze werkelijk belangrijke liefdadigheid omhoog leiden die hoop en behandelingen voor jonge geitjes met kanker verstrekt. U hoort hun verhalen en realiseert hoe gelukkig wij gezond moeten zijn!

Voor het tweede jaar in een rij, mijn papa en ik bereed uit in de 24ste Jaarlijkse Rit van de Liefde van de Liefdadigheid van Harley Davidson van Glendale aan Fairgrounds Pomona. 30.000 fietsen bereden, en het hief een ton geld voor een grote oorzaak op, zodat was ik gelukkig om opnieuw als beroemdheidsruiter (goed, passagier) worden omvat. Gregg Allman presteerde en wij hingen uit met zijn dochter Layla (controleer haar website om haar band te horen) en haar mom Shelby. Alle mensen die met de rit worden geïmpliceerde elk jaar zijn zo koel, is het altijd een ontploffing.

Ik heb gekregen om sommige groot overleg te zien deze daling.  Mijn verslagetiket haakte me omhoog met unbelievable kaartjes vast om Bruce Springsteen bij de Arena van de Sporten van La te zien en ik nam mijn papa (een reusachtige ventilator) voor zijn verjaardag. Zodra u Springsteen in overleg ziet weet u waarom hij de Chef-, grote, grote uitvoerder heeft geroepen en toont.  Ik kreeg om Dave Mathews en Steven Marley bij de Hollywood Kom, een ander groot overleg te zien, en werkelijk geschikt aangezien ik dichtbij leef. Dave Mathews die 2 uren ½ wordt gespeeld, en de gehele menigte zongen voor het grootste deel. Mijn favoriete band, Coheed en Cambria, die in Wiltern enkel een paar weken wordt gespeeld geleden, en ik had geen kaartje maar ik ging onderaan hoe dan ook met mijn vrienden (de gegoten partners van Ned Kyle Swann, Carlie Casey en Rob Pinkston) en thankfully had een werkelijk aardig meisje in lijn een extra kaartje zodat kreeg ik om hun beste te zien en het langst ooit tonen.

Ik ben vrienden met Kaza Kingsley, de auteur van de het boekreeks van Erec Rex geworden. Zij gaf me haar eerste manuscript aan gelezen alvorens het een paar jaar geleden werd gepubliceerd en mijn overzicht (het is ontzagwekkend!) citeerde op het boekomslag. Ik werd opnieuw om haar 2de boek, Erec Rex en de Monsters van Verscheidenheid te lezen, alvorens het werd gepubliceerd (nog dan beter de eerste) en zij was enkel in La bevorderend zijn versie. Vertrek hier op deze verbindingen http://youtube.com/watch?v=I8ph8s4psyU en http://www.youtube.com/watch?v=AMW78n9Oi9w.

Twee weken geleden werd ik verzocht om een gast in de 61ste Jaarlijkse Parade te zijn van de Gans van de Moeder die in Gr Cajon door San Diego in bedwang wordt gehouden. Mijn Nana (die nooit aan Californië) waren geweest en Tante Mary bezochten hier voor Dankzegging, zodat daalden wij allen en zij hadden pret die alle andere beroemdheden ontmoet. Mijn Nana hield van ontmoetend Catherine McPhee, Mario Lopez, Robert Wagner, Kyle Massey, Emily Osment en alle beroemdheden die aan de parade deelnamen. BLEU van Corbin was de grote marshal en Drake Klok schommelde zijn prestaties in de pre-show. De ventilators waren zo opgewekt om alle vlotters te zien en het marcheren de banden en celebs, het waren pret om een deel van te zijn.

Ik heb definitief kunnen gaan surfend een paar weken in een rij na de gekke bezige zomer. Mijn vriend trok en ik ga overal de golven ben goed, Santa Monica, Gr Porto, Malibu. Natuurlijk wat bevriest het water nu maar. De blauwe lippen kwetsen nooit iedereen.

Dat is alle ik nu werd voor. Ik word bereid om uit stad voor de vakantie van Kerstmis te leiden maar ik zal iedereen in 2008 zien. 

Één laatste ding!  Verg gelieve een minuut en de liefdadigheid uit te helpen waarvoor ik een Ambassadeur Starpower ben.  Klik hier en ga de code voor de Stichting van de Kinderen van Starbright van het Sterrelicht in. Elke klik is 10 centen voor hen, naar een totale schenking $50.000.

Gelukkige Vakantie,
Devon

Categorieën:Vertaalde blogs
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: