Oproep


Survivers

Toch nog even dit bericht:

Earth Hour

20090328_earthhour_prent1bisEarth Hour is een organisatie van het World Wildlife Fund en houdt in dat je heel even symbolisch de lichten dooft. WWF wil 1 miljard mensen bereiken, dat is één zesde van alle mensen op Aarde. De campagne wil bedrijven, steden en gemeenten, politici en burgers aanzetten om actie te ondernemen tegen de klimaatverandering.

De campagne moet leiden tot een nieuw klimaatakkoord, de opvolger van het Kyoto-akkoord, waarover eind 2009 in Kopenhagen op de VN-klimaatconferentie onderhandeld zal worden. Earth Hour biedt het publiek de mogelijkheid om de wereldleiders een krachtig signaal te sturen dat ze snelle en ambitieuze actie verwachten om de klimaatverandering tegen te gaan.

Op dit moment hebben verschillende steden in België hun principiële deelname toegezegd. Ook het Brussels gewest zal deelnemen aan Earth Hour. Op 28 maart zal het Atomium alle lichten doven, zal de Grote Markt in Brussel een uur lang in het duister gehuld zijn, en zal de VRT-toren het licht uit doen.

(c) http://www.uitinbrussel.be/

Categorieën:Informatieve berichten
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: